Vakantie activiteiten

 

 

 

 

Vakantiedag

voor kinderen vanaf 5 jaar met en zonder ervaring

 

 

 

Tijdens deze dag gaan de kinderen pony’s poetsen, ponyrijden, knutselen, een vragentocht door de stallen, spelen in de strodisco en nog veel meer. De kinderen krijgen gedurende de dag limonade, broodjes hotdog, chips, snoepgoed en nog een ijsje toe. Er wordt rekening gehouden met het verschil in leeftijd en ervaring van de kinderen.

Kosten:            € 24,00
Tijd:                 10.00-15.00 uur
Reservering:   Telefonisch of via mail@staljasper.nl

Check uw spam als u niet binnen 24 uur een reactie van ons heeft ontvangen, want sinds kort komen onze mailtjes daar regelmatig bij terecht.

Donderdag →  28-12  VOL 4-1  VOL 

 

 

 


 

 

 

Dagpony’s

voor kinderen vanaf 8 jaar met ervaring

 

 

 

Voor de dagpony dienen de kinderen minimaal in de C-groepsles te rijden (behalve voor de vrijdagen). De kinderen kiezen bij reservering een paard of een pony, die ze op deze dag onder begeleiding verzorgen en een uur berijden en waar ze normaal gesproken ook in hun eigen les op zouden mogen rijden. Tijdens de dagpony wordt ook gevraagd om te helpen met naastlopen bij de vakantiedagkinderen. Degenen, die niet bij ons rijden en onbekend zijn met onze paarden en pony’s, mogen wel meedoen met onze dagpony’s (mits voldoende rijervaring) en degene op kantoor zal een veilige keuze maken.

Dinsdag → 12-12  VOL 2-1  VOL 
Donderdag  28-12  VOL 4-1  VOL


 

Kosten:          € 24,00 of 24 rode munten. Incl. eten en drinken.
Tijd:                09.30-15.30 uur
Reservering: Telefonisch of of via mail@staljasper.nl

Check uw spam als u niet binnen 24 uur een reactie van ons heeft ontvangen, want sinds kort komen onze mailtjes daar regelmatig bij terecht.