Stal Jasper

                        

Ponystappen! De kinderen kunnen kiezen uit 8 tot 10 pony’s en krijgen van ons een uitleen rijhelm. De pony’s worden vastgehouden en ouders kunnen naast de pony met de allerkleinste kids meelopen. In onze strodisco kunnen ze zich uitleven in een losse laag met stro op gezellige muziek! € 1,00 per 2 rondjes ponystappen. € 0,50 spelen in onze strodisco Er hoeft niet gereserveerd te worden Eerstvolgende keer ponystappen:  Het is momenteel erg druk met lessen en activiteiten dus voorlopg is er geen ponystappen. Excuses voor het ongemak! In de vakanties zijn er activiteiten voor kinderen vanaf 5 jaar zonder paardrijervaring. Tijdens de vakantiedag mogen de kinderen ook een half uurtje rijden en zelfs een stukje draven als ze durven!

Hillegommerdijk 417         mail@staljasper.nl            0252-524898        Manege & Ruiterbond                   

2144 KV Beinsdorp              like en volg                    SBB Leerbedrijf           Veiligheidscertificaat                                              
Stal Jasper
                Ponystappen € 1,00 per 2 rondjes ponystappen. € 0,50 spelen in onze strodisco De kinderen krijgen van ons een rijhelm en er loopt iemand naast de pony. Er hoeft niet gereserveerd te worden!
Eerstvolgende keer ponystappen: Het is momenteel erg druk dus voorlopig is er geen ponystappen. Excuses! In de vakanties zijn er wel activiteiten voor kinderen vanaf 5 jaar waarbij ze ook een half uur mogen ponyrijden en zelfs even mogen draven als ze dit durven!
 Contact