Stal Jasper
grondwerk en lange lijnen (volwassenen) Grondwerk is de basis voor de omgang met paarden. Je leert waarom een paard op een manier reageert en hoe je daar dan het beste op kan reageren. Leerpunten van het grondwerk: - Tonen van leiderschap - Werking van het zicht - Ontspanning bij een paard herkennen - Vertrouwensband opbouwen Het werken met een paard aan lange lijnen leert meer over de bewegingen van het paard, maar vooral wat je eigen energie en lichaamstaal voor invloed kunnen hebben. Marike werkt met maximaal 2 personen tegelijk en met 1 paard, welke ze aanpast aan de ervaring van de cursisten. Er is geen ervaring voor vereist, maar geeft dit wel aan zodat Marike hier rekening mee kan houden. Geïnteresseerd? Via de mail kun je contact met haar opnemen over de mogelijkheden en voor meer informatie! marikevanluxemburg@hotmail.com Weerbaarheidstraining (jeugd) Ieder kind heeft zo zijn ups en downs en de omgang met paarden kunnen kinderen helpen wat sterker in hun schoenen te staan en te leren dat het allemaal niet geweldig kan en hoeft te zijn. Paarden kunnen ze bewuster maken van hun houding en wat het effect dit kan hebben op hun omgeving en natuurlijk ook voor zichzelf. Door de interactie leren ze leiding te geven aan een paard en hierdoor kun hun zelfbeeld positief veranderen. Iedere les bevat een ander thema zoals: je houding, het geven en ontvangen van complimenten, stellen van grenzen, emoties herkennen en hoe te reageren op vervelende situaties. Groepsgrootte: 4 (vanaf 9 jaar) Dag/tijd: Woensdag 16.15-17.00 of 17.00-17.45 uur Data: Aanvang 19-1 Kosten: € 90,00 (in totaal) Reservering: Via onderstaand formulier: vul bij ‘vraag’ - ‘weerbaarheidstraining’ in en leeftijd van de deelnemer!

Hillegommerdijk 417 mail@staljasper.nl 0252-524898 Manege & Ruiterbond

2144 KV Beinsdorp like en volg SBB Leerbedrijf Veiligheidscertificaat
In samenwerking met ons biedt Marike van Luxemburg diverse lessen, cursussen en workshops aan. Ze heeft een HBO opleiding spelbegeleiding gevolgd, een aanvullende studie Sociale Vaardigheidstraining en is werkzaam geweest op diverse scholen. Daarnaast heeft ze een 3,5 jarige opleiding van E-quine.com gevolgd en nu combineert ze beide opleidingen.
Stal Jasper
 Contact
In samenwerking met Marike van Luxemburg bieden we diverse lessen, cursussen en workshops aan. Ze heeft een HBO opleiding spelbegeleiding gevolgd, een aanvullende studie Sociale Vaardigheidstraining en is werkzaam geweest op diverse scholen. Daarnaast heeft ze een 3,5 jarige opleiding van E-quine.com gevolgd en nu combineert ze beide opleidingen. grondwerk en lange lijnen (volw) Grondwerk is de basis voor de omgang met paarden. Je leert waarom een paard op een manier reageert en hoe je daar dan het beste op kan reageren. Leerpunten van het grondwerk: - Tonen van leiderschap - Werking van het zicht - Ontspanning bij een paard herkennen - Vertrouwensband opbouwen Het werken met een paard aan lange lijnen leert meer over de bewegingen van het paard, maar vooral wat je eigen energie en lichaamstaal voor invloed kunnen hebben. Marike werkt met maximaal 2 personen tegelijk en met 1 paard, welke ze aanpast aan de ervaring van de cursisten. Er is geen ervaring voor vereist, maar geeft dit wel aan zodat Marike hier rekening mee kan houden. Geïnteresseerd? Via de mail kun je contact met haar opnemen over de mogelijkheden en voor meer informatie! marikevanluxemburg@hotmail.com Weerbaarheidstraining (jeugd) Ieder kind heeft zo zijn ups en downs en de omgang met paarden kunnen kinderen helpen wat sterker in hun schoenen te staan en te leren dat het allemaal niet geweldig kan en hoeft te zijn. Paarden kunnen ze bewuster maken van hun houding en wat het effect dit kan hebben op hun omgeving en natuurlijk ook voor zichzelf. Door de interactie leren ze leiding te geven aan een paard en hierdoor kun hun zelfbeeld positief veranderen. Iedere les bevat een ander thema zoals: je houding, het geven en ontvangen van complimenten, stellen van grenzen, emoties herkennen en hoe te reageren op vervelende situaties. Groepsgrootte: 4 (vanaf 9 jaar) Dag/tijd: Woensdag 16.15-17.00 of 17.00-17.45 uur Data: va 19-1 Kosten: € 90,00 (in totaal) Inschrijven kan via onderstaand formulier: Geef bij ‘vraag’ aan ‘weerbaarheidstraining’ en de leeftijd van de cursist.